Faanyag beszerzése, tárolása > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faanyag beszerzése, tárolása > 12 weboldal. Kategória leírása: A faanyagok beszerzésével foglalkozó cégek és vállalkozások.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fürészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, ...

Skandináv Fatelep
Erdért Zrt. Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Erdért Zrt. Online Faáruház hivatalos weboldala...

Erdért Zrt. Online Faáruház
Zatik Faáruház
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház
Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu/

Weboldalamon a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat választhatja ki, melyek beszerzésében több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében.

Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
http://www.balint-epitoanyag.hu

Valódi megoldásokat keres, hogy minél simábban, bonyodalmak nélkül, jó áron és időben jusson hozzá a megfelelő fa és építőanyagokhoz? Nézzen körül nálunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál építéshez, felújításhoz, barkácsoláshoz - kis tételben is! Ha az igénye szerinti anyag nincs, beszerezzük!

Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
http://www.tuzepnet.hu

Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal.

TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
Fadepo Fatelep, Budapest
http://fadepofatelep.hu

Faanyagra, fűrészárura, esetleg terasz- vagy padlóburkolatra volna szüksége? Óriási termékkínálattal, kedvezményes árú lambéria falburkolattal, széles OSB lap kínálattal és szauna kiegészítőkkel (szaunakályha, szauna lambéria és egyéb kiegészítők) várja az érdeklődőket a Fadepo budapesti fatelepén! Weboldalunkon a fűrészáru kalkulátorral még azt is kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru.

Fadepo Fatelep, Budapest
Osb lap
http://www.dalostuzep.hu/osb-lap

Az OSB lap fenyőfából készül. Használatának elsődleges célja, hogy csökkentsük a faanyag felhasználást, és óvjuk az erdőket a túlzott fakitermeléstől. Fontos előnye az OSB lapnak, hogy gyártása olcsóbb a rétegelt lemezeknél. Terhelni viszont ugyanúgy lehet, mert hasonlóan szilárd. Elsősorban a könnyűszerkezetes házak építésénél használják. Jól használható azonban a hagyományos építésű házakban is. Hívja munkatársainkat, és segítenek kiválasztani az Önnek legjobb OSB lap megoldást. Az OSB lapok egyedi árairól és szállítási feltételeiről kérdezze munkatársainkat.

Osb lap
Lambéria és hajópadló a Cziglerwoodtól
http://www.cziglerwood.hu

A Czigler & Czigler Faipari Kft. a fenyő faburkolatgyártásban szerzett több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és folyamatos beruházás eredményeként sikeresen üzemelteti a ma már a nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb lambéria és hajópadló gyártó üzemét, amely 1995 óta működik csaknem 3 900 m²-en. A létesítmény főbb részei a 300 m² alapterületű üzem illetve a 700 m²-es raktárépület. Vásároljon közvetlenül a gyártótól.

Lambéria és hajópadló a Cziglerwoodtól
Faanyagok - Békás Épker
https://www.bekasepker.hu/faanyagok/osb-lapok

A minőségi faanyag nagyon sok munkálathoz elengedhetetlen a ház körül. Tetőszerkezetek kialakításához, kerítésekhez vagy éppen kerti sufnik építéséhez mindig rendkívül hasznos, ha van otthon – vagy egy közeli építőanyag-kereskedésben – elegendő mennyiségű léc, gerenda vagy éppenséggel OSB lap, melyek megfelelő minőségben alaposan megkönnyíthetnek bizonyos munkafolyamatokat. Ha faanyagra lenne szüksége Budapesten és környékén, a Békás Épkernél piacvezető árak és óriási termékkínálat várja.

Faanyagok - Békás Épker
GL Fatelep
http://www.glfatelep.hu

Gregor László vagyok, közel tíz éve foglalkozok rétegelt lemez kereskedelemmel. Cégünk 18. kerületi telephelye széles rétegelt lemez választékkal várja a kedves vásárlókat. Különlegességünk, hogy egészen kis táblától a giga-mega méretű táblákig ki tudjuk szolgálni a vevőinket. 2018-tól vásárlói köreink kérésére már csúszásmentes rétegelt lemez is szerepel termékskálánkon. Kínálatunkban anyagában impregnált anyagok is megtalálhatók, így azok igényeit is ki tudjuk elégíteni, akik vízálló terméket keresnek. Büszkék vagyunk arra, hogy több száz cégnek nyújtottunk már segítséget a termékeinkkel. A Sziget fesztiválon, a 2018-as választási kampányokon, Színházak színpadán mind ott voltak rétegelt lemezeink. Fontos számunkra, hogy vevőink igényeit maximálisan kielégítsük. Gyakran fordul elő, hogy egyedi igényekkel keresik meg fatelepünket, de a széleskörű beszállítói kapcsolatunknak köszönhetően nem ismerünk lehetetlent.

GL Fatelep
Faanyag, fűrészáru
https://epitoanyag.hu/faanyag-fureszaru-c9565

Válogass a Faanyag, fűrészáru termékek közül, és rendeld meg most a több mint 100 db építőanyagot az Építőanyag.hu webshopjában! Gerendák, rétegragasztott faanyagok, tetőlecek felújításhoz és építkezéshez.

Faanyag, fűrészáru
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 251 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12858