Faanyag beszerzése, tárolása > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faanyag beszerzése, tárolása > 9 weboldal. Kategória leírása: A faanyagok beszerzésével foglalkozó cégek és vállalkozások.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fürészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, ...

Skandináv Fatelep
Erdért Zrt. Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Erdért Zrt. Online Faáruház hivatalos weboldala...

Erdért Zrt. Online Faáruház
Zatik Faáruház
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház
Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu/

Weboldalamon a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat választhatja ki, melyek beszerzésében több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében.

Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
http://www.balint-epitoanyag.hu

Valódi megoldásokat keres, hogy minél simábban, bonyodalmak nélkül, jó áron és időben jusson hozzá a megfelelő fa és építőanyagokhoz? Nézzen körül nálunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál építéshez, felújításhoz, barkácsoláshoz - kis tételben is! Ha az igénye szerinti anyag nincs, beszerezzük!

Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
Lamarck Magyarország Kft
http://www.lamarck.hu/

A Lamarck Magyarország Kft. Magyarország első trópusi fával dolgozó belsőépítész cége. A Társaság 1998-ban elsőként lépett a magyar piacra és mára szinte versenytárs nélküli, piacvezető a trópusi keményfa padlóburkolatok, kültéri-beltéri lépcsőburkolatok kültéri teraszburkolatok forgalmazása és a trópusi keményfából készült egyedi belsőépítészeti megoldások terén.

Lamarck Magyarország Kft
TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
http://www.tuzepnet.hu

Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal.

TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
Fadepo Fatelep, Budapest
http://fadepofatelep.hu

Faanyagra, fűrészárura, esetleg terasz- vagy padlóburkolatra volna szüksége? Óriási termékkínálattal, kedvezményes árú lambéria falburkolattal, széles OSB lap kínálattal és szauna kiegészítőkkel (szaunakályha, szauna lambéria és egyéb kiegészítők) várja az érdeklődőket a Fadepo budapesti fatelepén! Weboldalunkon a fűrészáru kalkulátorral még azt is kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru.

Fadepo Fatelep, Budapest
Osb lap
http://www.dalostuzep.hu/osb-lap

Az OSB lap fenyőfából készül. Használatának elsődleges célja, hogy csökkentsük a faanyag felhasználást, és óvjuk az erdőket a túlzott fakitermeléstől. Fontos előnye az OSB lapnak, hogy gyártása olcsóbb a rétegelt lemezeknél. Terhelni viszont ugyanúgy lehet, mert hasonlóan szilárd. Elsősorban a könnyűszerkezetes házak építésénél használják. Jól használható azonban a hagyományos építésű házakban is. Hívja munkatársainkat, és segítenek kiválasztani az Önnek legjobb OSB lap megoldást. Az OSB lapok egyedi árairól és szállítási feltételeiről kérdezze munkatársainkat.

Osb lap
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 292 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 292 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15535