Faanyag beszerzése, tárolása > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faanyag beszerzése, tárolása > 9 weboldal. Kategória leírása: A faanyagok beszerzésével foglalkozó cégek és vállalkozások.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fürészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, ...

Skandináv Fatelep
Erdért Zrt. Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Erdért Zrt. Online Faáruház hivatalos weboldala...

Erdért Zrt. Online Faáruház
Zatik Faáruház
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház
Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu/

Weboldalamon a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat választhatja ki, melyek beszerzésében több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében.

Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
http://www.balint-epitoanyag.hu

Valódi megoldásokat keres, hogy minél simábban, bonyodalmak nélkül, jó áron és időben jusson hozzá a megfelelő fa és építőanyagokhoz? Nézzen körül nálunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál építéshez, felújításhoz, barkácsoláshoz - kis tételben is! Ha az igénye szerinti anyag nincs, beszerezzük!

Faanyag, építőanyag-elérhető áron!
TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
http://www.tuzepnet.hu

Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal.

TÜZÉPNET.HU - Építőanyag: tégla, tetőcserép, porotherm tégla
Fadepo Fatelep, Budapest
http://fadepofatelep.hu

Faanyagra, fűrészárura, esetleg terasz- vagy padlóburkolatra volna szüksége? Óriási termékkínálattal, kedvezményes árú lambéria falburkolattal, széles OSB lap kínálattal és szauna kiegészítőkkel (szaunakályha, szauna lambéria és egyéb kiegészítők) várja az érdeklődőket a Fadepo budapesti fatelepén! Weboldalunkon a fűrészáru kalkulátorral még azt is kiszámolhatja, mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru.

Fadepo Fatelep, Budapest
Osb lap
http://www.dalostuzep.hu/osb-lap

Az OSB lap fenyőfából készül. Használatának elsődleges célja, hogy csökkentsük a faanyag felhasználást, és óvjuk az erdőket a túlzott fakitermeléstől. Fontos előnye az OSB lapnak, hogy gyártása olcsóbb a rétegelt lemezeknél. Terhelni viszont ugyanúgy lehet, mert hasonlóan szilárd. Elsősorban a könnyűszerkezetes házak építésénél használják. Jól használható azonban a hagyományos építésű házakban is. Hívja munkatársainkat, és segítenek kiválasztani az Önnek legjobb OSB lap megoldást. Az OSB lapok egyedi árairól és szállítási feltételeiről kérdezze munkatársainkat.

Osb lap
Lambéria és hajópadló a Cziglerwoodtól
http://www.cziglerwood.hu

A Czigler & Czigler Faipari Kft. a fenyő faburkolatgyártásban szerzett több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és folyamatos beruházás eredményeként sikeresen üzemelteti a ma már a nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb lambéria és hajópadló gyártó üzemét, amely 1995 óta működik csaknem 3 900 m²-en. A létesítmény főbb részei a 300 m² alapterületű üzem illetve a 700 m²-es raktárépület. Vásároljon közvetlenül a gyártótól.

Lambéria és hajópadló a Cziglerwoodtól
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 241 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 241 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12963