Faépítészet, faépítész > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faépítészet, faépítész > 18 weboldal. Kategória leírása: A faépítészet egy ősi építészeti forma melynek lényege: visszatérni a természethez.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Faország - Faépítészet
http://www.faorszag.hu/faepiteszet.php

A gerendaházak és a rönkházak - a faházak - a faépítészet talán egyik legkedveltebb alkotásai, páratlan a megjelenése, egyedi a belső klímája. ...

Faország - Faépítészet
SEMA faépítészeti szoftver
http://www.sema-soft.com/hu/startdoc.htm

A faépítészeti szoftverek területén élenjáró cégünknél akár szabásszoftvert vagy lépcsőépítőszoftvert keres, nálunk megtalálja az optimális megoldást.

SEMA faépítészeti szoftver
Tofa 2001 Kft
http://www.tofa.hu/

Ajtó, ablak, redőny, nyílászáró - nálunk megtalálja, amit keres!

Tofa 2001 Kft
Faredőny
http://www.redony-centrum.com/Faredony/

Faredőny - Redőny. Amivel MI igazán foglalkozunk! Az épületek ablakai azok a felületek amik igazán melegítik a helységet. Ez ellen redőny felszerelésével védekezhetünk. A gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás.

Faredőny
Egyházi faépítészet Közép-Európában
http://www.indexkelet.hu/nyomtato.php?cikk=3334

Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország egyházi faépítészeti remekeiből nyílt vándor fotókiállítás pénteken a sóstói Múzeumfaluban.

Egyházi faépítészet Közép-Európában
Fa abak szigetelés, ablak javítás.
http://www.ablakszigetelo.hu/

Ablakszigetelés svéd nútbemarásos technológiával. Fa ablakok felújítása, javítása, passzítása és egyéb beállítások. Nyílászárói zárszerkezetét és vasalatát megjavítjuk szükség esetén cseréljük. Ablakait, ajtóit átalakítjuk illetve átpántoljuk. Egyesített szárnyú (Tessauer) ablakok átalakítása nyílóra illetve bukó-nyílóra. Ablaküvegeit kicseréljük hőszigetelt üvegekre.

Fa abak szigetelés, ablak javítás.
Nestor Trade Kft. Nyílászáró szakkereskedés
http://www.nestortrade.hu/

A Nestor Trade kft 2007-ben kezdte meg tevékenységét Szegeden. Fő profilja, nyílászárók, valamint kiegészítő termékek értékesítése, illetve a termékek felszerelése, beépítése. Műanyag termékeink GEALAN és ZENDOW profillal rendelhetőek. Tömör fa nyílászáróink alapanyaga válogatott borovi, illetve lucfenyő, de természetesen kínálatunkból nem hiányozhatnak a lemezelt termékek sem, amelyek keretszerkezete fenyőből készült, míg kétoldalt MDF, farost, illetve idompréselt felülettel ellátva kerülnek ki a gyárból. Honlapunkon tekintsék meg különleges minőségű, és esztétikájú furnér beltéri ajtóinkat is. Az Önök pozitív visszajelzései megerősítenek bennünket abban a hitben, hogy korrekt tájékoztatással, kifogástalan termékek értékesítésével, hibátlan beépítéssel, és folyamatos kommunikációval kell, hogy elérjük üzleti céljainkat a teljes vevői megelégedettségen keresztül.

Nestor Trade Kft. Nyílászáró szakkereskedés
Urban - parketták és járólapok
http://urbankft.hu/

Parketták a nappaliba, valamint spanyol csempék és járólapok a fürdőszobába olcsó áron.

Urban - parketták és járólapok
Beltéri ajtó
http://www.muanyag-ablak.com/belteri-ajtok/

A beltéri ajtók változatos kialakításnak köszönhetően az Unifa kínálatában mindenki talál ízlésének megfelelőt. A beltéri ajtók között megtalálható mind az osztott (kazettás), mind a kevésbé osztott kialakítás egyenes belső résszel, ívvel és szamárhát ívvel. Igény szerint egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Beltéri ajtó
Gaulhofer faablak
http://www.excell2000.hu/index.php?level=0301

Faablakok gyártása egyedi méretben, valamint azok karbantartása - Excell2000

Gaulhofer faablak
teraszburkolat, fa terasz, kültéri terasz burkolat
http://www.thermowoodmaster.hu/550/HU/teraszburkolatok.html

Fenyő, kőris, quick deck, thermowood teraszburkolat, fa teraszburkolat kiegészítők, fa terasz szerkezeti fák, kültéri fa teraszburkolat nagy választékban az importőrtől! Teraszburkolatokhoz kiegészítők, csavarok, klipszek, szintezők, olajok nagy választékban kedvező áron raktárról a Thermowoodmastertől!

teraszburkolat, fa terasz, kültéri terasz burkolat
Fa nyílászárók
http://www.delvidek-kft.hu

A Délvidék Kft. több, mint másfél évtizede foglalkozik egyedi forma és méret alapján készülő minőségi fa nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beépítésével Kiskunhalason, Bács-Kiskun Megyében. Termékeink: fa bejárati és beltéri ajtók, ablakok és erkélyajtók fából, zsalugáterek.

Fa nyílászárók
Parketta Technika
http://www.parkettatechnika.hu/

Parketta Technika - egy szaküzlet tele különböző típusú parkettákkal, laminált padlókkal, szegélylécekkel, és egyéb termékekkel!

Parketta Technika
Falépcső
http://www.csaba-fa.hu/

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek foglalkoznak falépcső és fabútorok készítésével.

Falépcső
Könnyűszerkezetes és rönkházak építésével foglalkozó oldal
http://keszhazgyorsan.hu/

A könnyűszerkezetes házak és a rönkházak mára már Magyarországon belül is igen nagy sikernek örvendenek. Egyre több cég foglalkozik a modern technológiák importálásával hazánkba, ami hatalmas előnyt jelent az éppen építkezésben gondolkodók számára. Nem is csoda, hiszen a technológiák, amivel ezek a rendkívül modern otthonok épülnek páratlanok: gyorsan, kényelmesen juthatunk általuk minőségi családi házakhoz. Itt már a külső, és a belső esztétika is hangsúlyos, valamint nagyon egyedi. Nehéz két ugyanolyan darabot találni, hiszen amit csak megálmodunk, az kivitelezhető ezeken a házakon keresztül. Hosszútávra szólnak, és az építés után nem vonnak maguk után plusz költségeket, vagy nehéz karbantartási folyamatokat. Ezt tudjuk nyújtani önnek.

Könnyűszerkezetes és rönkházak építésével foglalkozó oldal
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 251 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12858