Fafeldolgozás, fafeldolgozó ipar > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fafeldolgozás, fafeldolgozó ipar > 7 weboldal. Kategória leírása: Fafeldolgozással foglalkozó. a fafeldolgozó iparban tevékenykedő cégek.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hegyhát-Fa Kft. - fafeldolgozás
http://www.m-e-n.hu/lista/tevekenyseg-hu-Fafeldolgozas-1959.htm

Hegyhát-Fa Kft. - fafeldolgozás, fűrészüzem, faipari termékek előállítása.

Hegyhát-Fa Kft. - fafeldolgozás
Faipar
http://hu.wikipedia.org/wiki/Faipar

A faipar a fa feldolgozásával foglalkozó ipar. A fa olyan természetes anyag, mely könnyen beszerezhető, jól alakítható, rugalmas, állati- és növényi nedvekkel és levekkel kivállóan színezhető és bizonyos feltételek mellett még időt álló is. (Velence közel egy évezrede áll vörösfenyő cölöpökön.

Faipar
Tóth Sándor: A fafeldolgozás 1945 után
http://faipar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=231

1999-ben jelent meg a szerző „A fafeldolgozás 1945 előtt” c. könyve, amely az asztalosság kezdeteitől a második világháborúig tárgyalta a fafeldolgozás történetének egyes fejezeteit Magyarországon.

Tóth Sándor: A fafeldolgozás 1945 után
Erdért Zrt. - Tuzséri Gyaluüzem
http://www.butorlap.hu/

Magyarország legnagyobb gyártója. Fenyő fűrészáru, hajópadló, lambéria, kerítésléc, palló, deszka, gerenda

Erdért Zrt. - Tuzséri Gyaluüzem
Agrocup Kft
http://www.agrocupkft.hu

Az AgroCup Kft. Bács-Kiskun megye déli részén, Érsekhalma községben, közel nyolc hektáros területen, 3000 m2 fedett üzemcsarnokban rakodólap gyártással foglalkozik. A napi 100-120 m2 rönk feldolgozása korszerű "STORTI" és "PRIMULTINI" gépsorokon történik. Az elemek összeszögelését egy teljesen automatizált "CAPE" típusú berendezés végzi, melynek segítségével műszakonként akár 2000 db szabvány MÁV-EUR rakodólapot is gyárthatunk. Rakodólap gyártása mellett foglalkozunk még fa aprítással melyből 10-12 kamion keletkezik naponta és kalodázott tűzifa kereskedelemmel. Az áruk szállítását cégcsoportunk autói végzik.

Agrocup Kft
Gallyaprítás-értékesítés (Sozsra 2011 Kft.)
http://www.gallyapritas-ertekesites.hu/content/gallyapritas.html

Gallyaprítás az Ön igényei szerint! Cégünk vállalja a fakivágás, gallyazás során keletkezett nyesedékek, gallyak aprítását. A helyszínre kiszállított aprítógép segítségével a hulladék fa térfogata így akár az ötödére is csökkenthető.

Gallyaprítás-értékesítés (Sozsra 2011 Kft.)
Professzionális ágaprító gép
http://starex.hu/agapritok/agaprito-es-ronkhasito/sajat-motoros-agapritok

Munkagépeink széles körben alkalmazhatóak külterületen mezőgazdasági, anyagmozgatási és különböző kommunális tevékenységekhez. A gödörfúró elsősorban facsemeték ültetőgödrének létrehozásakor, parkosításnál vagy építkezések során a kerítések oszlopgödrének kialakításakor lehet segítségünkre. Tökéletesen helyettesíti az ásót, és traktorhoz illeszkedő vázszerkezettel rendelkezik. A vásárlás mellett szervizszolgáltatásunkat is igénybe veheti, ha bármelyik munkagépével probléma adódik. Válasszon minket Ön is!

Professzionális ágaprító gép
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 251 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12858