Asztalosok, faipari szakmunkások, favágók > Fa - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Asztalosok, faipari szakmunkások, favágók > 5 weboldal. Kategória leírása: Sok szakma képviselője dolgozik fával, ezek egy része fizikai munkában, a másik rész a tervezésben, értékesítésben tevékenykedik.

fa.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Huszarek Pál Faműves , Népművész , Fafaragó
http://www.fatukor.freeweb.hu/

Huszarek Pál Faműves , Népművész , Fafaragó, Huszarek Pál Fafaragó , Népművész , Faműves Mesterember Weboldala.

Huszarek Pál Faműves , Népművész , Fafaragó
Csutorás
http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-1468.html

Esztergályozó technikával fából kulacsot, azaz csutorát és → csobolyót gyártó kézművesmester. Legfontosabb munkaeszköze a lábbal hajtott íjjas, szíjmeghajtású esztergapad, amely a középkortól vált elterjedtté. Egyaránt alkalmas volt a kulacs külsejének kidolgozására és belsejének kivájására. A csutorás a kulacsot főként juharfából ugyanolyan munkamenettel készítette, mint az → esztergályos. Tartósítás céljából belül viasszal öntötték ki. Esztergályozással készítették a kulacsok dugóit, záró kupakjait is.

Csutorás
Asztalos, bútorasztalos
http://www.abutorasztalos.hu/

Megrendelőink elégedettsége a mi nyugodt álmunk záloga. Bútorasztalos. Üzletpolitikánk: tiszta, precíz munkavégzés; részletes kidolgozás ...

Asztalos, bútorasztalos
Festett-antikolt ajtófrontok
http://www.woodexpress.hu/ajtofrontok/festett-antikolt-ajtofrontok/

Cégünk elsősorban bútor lapszabászattal foglalkozik. Mivel több száz színnel dolgozunk, így széles beszállítói körrel rendelkezünk. Lapszabászat szolgáltatásunk igény esetén gyors is lehet, a lapszabászatra leadott megrendelés színétől (bútorlap színétől) és a beszerzendő ABS élzárástól függően. Egy nagyobb megrendelésednél a lapszabászat jelentős összeggel kedvezőbb lehet, mert a lapszabászati árak a mennyiség növekedésével csökkenhetnek. Fő tevékenységi körünk melletti szolgáltatásaink még: ABS élzárás, különféle ajtófrontok, illetve CNC megmunkálás is, mely utóbbit 3-10 munkanapos határidőre vállaljuk. További információkért látogass el weboldalunkra, ahol online felületünkön bármikor tudsz megrendelést vagy árajánlatkérést küldeni otthonról!

Festett-antikolt ajtófrontok
Svédpadló
http://www.parketta-zona.hu/index.php?keret=termekeink-termekek&fajta=sved-padlo

Kiváló minőségű svédpadló a Parketta Zóna jóvoltából. Több fajta svédpadlót is árusítanak a régi időket idéző kivitelezéstől egészen a modern hatást keltő svédpadlókig.

Svédpadló
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 251 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12858