A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Fa - wyw.hu

Tartalom:

fa.wyw.hu

A faépítészet útjain
A faépítészet útjain
http://www.sema-soft.com/hu/messen/startdoc.htm

A vásárok érdekesek és informatívak, általuk naprakész lehet az újdonságok, a trendek és a piac terén.

www.sema-soft.com
A globalizáció hatása
A globalizáció hatása
http://www.polgariszemle.hu/app/interface.php?view=v_article&ID=75&page=3

Döbbenetes tény, de a becslések szerint – hivatalos adatok természetesen erre vonatkozóan nem léteznek – minden jogszabály, védelmi intézkedés, ellenőrzés ellenére az Amazóniából származó fa 90%-a napjainkban is illegálisan kerül forgalomba!

www.polgariszemle.hu
A három fa legendája
A három fa legendája
http://www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kt_008.html

Hol volt. hol nem volt, volt egyszer hegycsúcs. ahol három kis fácska állt és arról álmodozott, mi lesz majd belőle, ha megnő. Az első fácska vágyakozva nézett fel a csillagokra, amelyek úgy szikráztak fölötte, akár a gyémánt. „Szeretnék kincsesláda lenni!” kiáltott fel. „Beborítva arannyal és telve gyönyörű drágakövekkel. Én leszek a legcsodálatosabb kincsesláda az egész világon!”

www.szepi.hu
A kerecsendi Berek erdő honlapja
A kerecsendi Berek erdő honlapja
http://www.berekerdo.hu/

A hevesi síkon Egertől 12 km-re, dél-délnyugatra fekvő település, az M3-es és a 25. számú főközlekedési utak kereszteződésében, a Mátra és a Bükk lábainál helyezkedik el, kisebb közúti forgalmi csomópont. A legközelebbi vasútállomások a Budapest-Miskolci vasútvonalon Füzesabony, Füzesabony-Putnoki vasútvonalon Eger. Legmagasabb pontja az Öreghegy. Vizei a Laskó- és a Szóláti patak.

www.berekerdo.hu
A szlovák erdők és mezők különlegességei
A szlovák erdők és mezők különlegességei
http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=4&ami=308029&smi=308029&llt=1&i ...

A szlovák természet közelről és távolról egyaránt vonzza a látogatókat. Nemcsak azért, mert az ország több mint egyharmadát erdő borítja, hanem azért is, mert viszonylag kis területen nagyon sok különböző növényfajt és állományt találhatunk, melyek közül sok világviszonylatban is nagyon különleges és egyedi.

www.slovakia.travel
A távoli esőerdőket is érinti a légköri széndioxid növekedés
A távoli esőerdőket is érinti a légköri széndioxid növekedés
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=1921

Az érintetlen esőerdők növekedési dinamikája és összetétele megváltozott: az amazonasi erdők távoli szegleteiben is drasztikus változásokat idéz elő a légköri széndioxid növekvő mennyisége – állítják amerikai és brazil kutatók húsz év adatai alapján.

www.geographic.hu
A tölgyfák oldala
A tölgyfák oldala
http://www.tolgyfa.eoldal.hu/

Legfőbbképpen tölgyfákról olvashat itt a látogató. Itt mindent megtalál a tölgyekről.Egészen picike tölgycsemete is van!

www.tolgyfa.eoldal.hu
A Zempléni - Tölgy és a kádármesterség
A Zempléni - Tölgy és a kádármesterség
http://www.tokajbor-bene.hu/kadar.htm

Nyelvünk háromféle elnevezést használ a faedényeket készítő mesterek megjelölésére, amely tájanként változik. A kádár általában keményfából készít kádat és hordót. A bodnár vagy pintér puhafából készít kisebb méretű használati tárgyakat (dézsát, köpülőt).

www.tokajbor-bene.hu
Acer fatelep és tüzép Gödöllő
Acer fatelep és tüzép Gödöllő
http://www.fatelep.ich.hu/

ACER Fatelep és tüzép Gödöllő: minőségi de olcsó fa fűrészáru ...

www.fatelep.ich.hu
Ádám Dénes Erdészeti szakértő
Ádám Dénes Erdészeti szakértő
http://www.erdoszakerto.hu

üzemtervkészítés erdőtervezés termőhelyfeltárás erdőtelepítési tervek erdőértékszámítás, erdőértékelés erdei vadkár kárértékelés erdei károk meghatározása egyes fák stabilitásának vizsgálata, élőfa statikai számítások élőfa statikai számítások tájrendezési tervek, tájtervezés, erdészeti rekultiváció fatömegfelvétel

www.erdoszakerto.hu
Agrocup Kft
Agrocup Kft
http://www.agrocupkft.hu

Az AgroCup Kft. Bács-Kiskun megye déli részén, Érsekhalma községben, közel nyolc hektáros területen, 3000 m2 fedett üzemcsarnokban rakodólap gyártással foglalkozik. A napi 100-120 m2 rönk feldolgozása korszerű "STORTI" és "PRIMULTINI" gépsorokon történik. Az elemek összeszögelését egy teljesen automatizált "CAPE" típusú berendezés végzi, melynek segítségével műszakonként akár 2000 db szabvány MÁV-EUR rakodólapot is gyárthatunk. Rakodólap gyártása mellett foglalkozunk még fa aprítással melyből 10-12 kamion keletkezik naponta és kalodázott tűzifa kereskedelemmel. Az áruk szállítását cégcsoportunk autói végzik.

www.agrocupkft.hu
Ágy-matrac.hu - a fenyőbútor webáruház
Ágy-matrac.hu - a fenyőbútor webáruház
http://www.agy-matrac.hu/

Fenyőbútorok, matracok online kereskedelme! Ha minket választ, nem kell órákat utaznia, parkolóhelyet vadásznia, nem ronthatja el a napját egy mogorva eladó! Nyissanak ki egy palack bort és tervezzék meg új szekrénysorukat, válasszák ki ágyukat, a lehető legnagyobb nyugalomban, otthon!

www.agy-matrac.hu
Akác tűzifa értékesítés
Akác tűzifa értékesítés
http://www.akactuzifa.hu

Eladó akác tűzifa és egyéb tüzelőanyag kedvező áron. Cégünk kiváló minőséget akác tűzifa és egyéb tüzelőanyag forgalmazásával foglalkozik. Legyen szó akár fűrészelt, fűrészeletlen vagy aprított tűzifáról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő tüzelőanyagot. Cégünknél a tűzifa ára magába foglalja bizonyos területekre történő ingyenes kiszállítást. A tüzelőanyag értékesítésen kívül a következő szolgáltatásokat is nyújtja: fakitermelés, fűkaszálás, fa felvásárlás, erdő adás-vétel, tereprendezés, bozótirtás.

www.akactuzifa.hu
Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
Alföldfa Kft - faipari alapanyagok
http://www.alfoldfa.hu/

Weboldalamon a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat választhatja ki, melyek beszerzésében több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében.

www.alfoldfa.hu
Aranyeső Faiskola Bt
Aranyeső Faiskola Bt
http://www.aranyesofaiskola.hu/

Céginformáció. Szolgáltatásaink. Kerti tavak. Kerti dísztárgyak. Egyéb kínálatunk.

www.aranyesofaiskola.hu
ArcusBau - A könnyűszerkezetes házak specialistája
ArcusBau - A könnyűszerkezetes házak specialistája
http://www.arcusbau.hu/

Könnyűszerkezetes családi házak, hétvégi házak, egyéb épületek kivitelezése Gerendaházak kivitelezése Hagyományos technológiával épülő családi házak, sorházak, egyéb épületek kivitelezése

www.arcusbau.hu
Árnyékmester - roletta vásárlás
Árnyékmester - roletta vásárlás
http://www.arnyekmester.hu/115/roletta

Kiváló minőségű roletták széles választékban. Kínálatukban szerepel többet között hagyományos és tokozott roletta, valamint sávroló is.

www.arnyekmester.hu
Arzenál Szerszámáruház
Arzenál Szerszámáruház
http://www.arzenal.hu/

Az Arzenál Szerszámáruházat 1990-ben alapítottuk, tevékenységi körünk elsõsorban Magyarország ipari vállalatainál a szerszámutánpótlás megoldása, valamint új technológiák esetén a megfelelõ eszközök kiválasztásában történõ tanácsadás.

www.arzenal.hu
Asztalos, bútorasztalos
Asztalos, bútorasztalos
http://www.abutorasztalos.hu/

Megrendelőink elégedettsége a mi nyugodt álmunk záloga. Bútorasztalos. Üzletpolitikánk: tiszta, precíz munkavégzés; részletes kidolgozás ...

www.abutorasztalos.hu
Asztalosterem: kerítésléc, lépcsőlapok, homloklapok
Asztalosterem: kerítésléc, lépcsőlapok, homloklapok
http://asztalosterem.hu

Kerítéslécek gyártása és forgalmazása, asztalos minőségben. Oldalunkon szabványos méretben, különböző fa fajtákból vásárolhatja meg kerítéselemeit. Továbbá lehetősége van egyedi méretben is leadni megrendelését, akár felár nélkül is, az ország egész területén. Kiegészítő szolgáltatásunk igény szerint, a kerítés teljes kiépítése, felületkezelése.

asztalosterem.hu
Atico
Atico
http://www.atico.hu/

Cégünk által tervezett, gyártott és kivitelezett bútorokról és belső terekről nyújtunk információt Önnek...

www.atico.hu
Az esőerdők elvesztése
Az esőerdők elvesztése
http://www.emla.hu/foldanyank/ch14.html

Az Egyesült Nemzetek Szövetsége 1999-ben bejelentette: a világ esőerdeiből évente körülbelül 13,7 millió hektárnyi területet tisztítanak meg vagy égetnek fel, azaz másodpercenként egy focipályányit! A cégek a fakitermelés, a húsipar és a bányászat kedvéért megkopasztják a fás területeket. A szegény emberek az erdős területek megművelésére kényszerülnek, mert a gazdag cégek eltékozolták a jó minőségű mezőgazdasági földet. A Mexikó területén található Chiapas Lacandona őserdejében, az erdő minden hektárán kb. 30 féle fafajta, 50 féle orchidea, 40 féle madár, 20 féle emlős, 300 féle lepke és 5000-nél is több rovar található. A népességnövekedés, az ipari fejlődés, a mezőgazdaság, a farmok és a petróleum-ipar mára az őserdőknek több mint 50%-át elpusztította. A fennmaradót meg kell őriznünk!

www.emla.hu
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 292 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 292 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15520