Top 40 legnépszerűbb link > Fa - wyw.hu

Szponzorált linkek
Fenyőfa, fenyő, fenyőfélék
http://fenyo.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek fenyő témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Ciprusfélék] [Duglászfenyő] [Egyéb fenyőfélék] [Erdei fenyő] [Ezüstfenyő] [Faiskolák, kereskedők] [Fenyő] [Fenyőbútor] [Fenyőfa képek] [Jegenyefenyők] [Karácsonyfa] [Konyha és egészség] [Lucfenyő] [Szobafenyő] [Tiszafa] [Tuják] [Ültetés, gondozás, szaporítás] [Versek, dalok, mesék] [Vörösfenyő] ...

Fenyőfa, fenyő, fenyőfélék
Kerítés, korlát, kapu készítés
http://www.pannonfogat.hu/kapuk/index.php

Faragott fa kerítés és korlát készítés, kerítések és korlátok gyártása, Faragott fa kapu készítés, kapuk készítése.

Kerítés, korlát, kapu készítés
Fakerítés építése
http://www.otletmozaik.hu/cikk.html;jsessionid=60F06454C34DEA1B68C2DBEF9C0BC ...

Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Talán a legkisebb esztétikai tévedést akkor követjük el, ha a fából készült kerítés mellett döntünk – annál is inkább, mert a természetes anyagok mindig jól illeszkednek a kerthez. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.

Fakerítés építése
Fakerítés fakapuval
http://sztartech.shp.hu/hpc/web.php?a=sztartech&o=1165338658

Fakerítés fakapuval · Fabetétes kerítés · Kerítések, kapuk árai · ÁRAJÁNLAT KÉRŐ LAP · Kerítéskalkulátor · Telepítési útmutató...

Fakerítés fakapuval
Fakerítések
http://www.citikert.hu/?m=keritesek&nyelv=hu&aloldal_id=53&id=66&cim=Faker%E ...

A belátás megakadályozására esztétikus, tömör fakerítés...

Fakerítések
Vaskerítés, fa borítású kerítés, nemesfém kerítés
http://www.vasszerkezetilakatos.hu/index.php?page=keritesek

Az utcafronti kerítések nem csak a telekhatár megjelölésére szolgálnak, hanem lakóhelyünk díszei is! Kerítésünk lehet többféle anyagból, de általában a legjobban megmunkálható és kivitelezhető a fémből készült kerítés.

Vaskerítés, fa borítású kerítés, nemesfém kerítés
Kerítéslécek forgalmazása,kerítések kivitelezése-Érd
http://www.megoldas3.hu

Akác kerítéslécek forgalmazása.Többféle minta és méret,egyedi igények készítése.Kerítések kivitelezését is vállaljuk.Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Kerítéslécek forgalmazása,kerítések kivitelezése-Érd
Fakerítés összeszerelése
http://www.baumax.hu/Content.Node/garten/faker%C3%ADtes_es_kerti_kapu.php

A kapuk fémből, fából vagy műanyagból készülnek, és többnyire a beépítéshez szükséges tartozékokkal együtt szállítják...

Fakerítés összeszerelése
Silvanus - Díszfaiskola
http://www.silvanus.hu/

A Silvanus Díszfaiskola 23 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája.

Silvanus - Díszfaiskola
Fák, Gombák honlapja
http://fak.modulgp.hu/

Fák, Gombák honlapja - minden amit a fákról és a gombákról tudni érdemes: képek, adatok, leírások, fajok.

Fák, Gombák honlapja
Égerfa
http://www.kislexikon.hu/egerfa.html

Ritkán jégerfa (növ., Alnus Tourn.), a nyirfafélék fái és cserjéi hosszukás, kerekded vagy szívalaku, fogass vagy fürészes levelekkel nyeles rügyekkel, egylaki, barkás virágokkal s a tűlevelüek tobozára emlékeztető tojásdad gyümölccsel, mely a következő tavasz vége feléig a növényen mard (l. Áltoboz). Magva zászlótlan, 15 faja Afrika és Ausztrália kivételével, elszórva (hazánkban 4 faj) terem s rendesen lombosodás előtt virágzik.

Égerfa
A három fa legendája
http://www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kt_008.html

Hol volt. hol nem volt, volt egyszer hegycsúcs. ahol három kis fácska állt és arról álmodozott, mi lesz majd belőle, ha megnő. Az első fácska vágyakozva nézett fel a csillagokra, amelyek úgy szikráztak fölötte, akár a gyémánt. „Szeretnék kincsesláda lenni!” kiáltott fel. „Beborítva arannyal és telve gyönyörű drágakövekkel. Én leszek a legcsodálatosabb kincsesláda az egész világon!”

A három fa legendája
Famese
http://www.amatormuveszek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=9632

Ódon háznak kertje szélén, Áll magányos almafa, Feje kopasz így év végén, Nincs miért kihajtana.

Famese
Bedő Fa-Ház Kft.
http://www.bedofahaz.hu/

Egyedi könnyűszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése.

Bedő Fa-Ház Kft.
Kopjafák, fejfák, fafaragás
http://www.kopjafa.hu/

Kopjafák, fejfák, faragványok készítése és oktatásuk...

Kopjafák, fejfák, fafaragás
Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Online Faáruház. Lambéria, hajópadló, laminált padló, fenyő fűrészáru, OSB, MDF lapok, lapszabászat, élzárás, élfóliázás. Online megrendelés a webáruházunkból, szaktanácsadás, házhozszállítás.

Online Faáruház
Faház, gerendaház
http://www.woodinternational.hu/

Faház, gerendaház, rönkház építés: családiház | háztervek, képek ...

Faház, gerendaház
Mese egy fáról
http://www.staff.u-szeged.hu/~csiszi/szem/tortenet/fa.htm

Volt egyszer egy kicsit fa, amit a kertész és a felesége ültettek. Nem telt el sok idõ, és máris lehetett látni, amint az elsõ zöld hajtás szelíden kibújt a földbõl...

Mese egy fáról
Bonsai Hungary
http://www.bonsaihungary.hu/

Bonsai Hungary A bonsai készítés művészete. Big bonsai, alakfák készítése, garden art. Kert alakítás és öreg fák alakítása, átültetése, vétel, eladás, ...

Bonsai Hungary
Virágos kőris
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vir%C3%A1gos_k%C5%91ris

A virágos kőris általában 6-8 méter magasra nő meg, de a legnagyobb példányok is legfeljebb 20 méteresek. Törzse szabálytalan alakú, hajlott, gyakran egész alacsonyan villásodik. Lombkoronája tömött, felül ellaposodó. Kérge sima, sötétszürke, néha barázdás.

Virágos kőris
Erdészeti csemete termelés-kereskedelem és erdészeti szolgáltatások.
http://www.klimaxbt.eu

Szaporítóanyagok és csemeték termelése egy helyen, úgy mint: Juglans Regia (közönséges dió), Ginkgo Biloba (páfrányfenyő), Sequiadendron Giganteum (mamutfenyő), Pinus Silvestris (erdei fenyő), Buxus Sempervirens (puszpáng, bukszus). A csemete és erdészeti tevékenységek mellett szárított gyógynövényekkel is foglalkozunk.

Erdészeti csemete termelés-kereskedelem és erdészeti szolgáltatások.
Fafaragás Pécs
http://www.fafaragas.tvn.hu/

Fafaragás Pécs. Kovács Pál fafaragó hivatalos honlapja...

Fafaragás Pécs
Mese blog
http://pirospingvin.blogspot.com/

Egyre inkább úgy érezte ugyanis, hogy a fa érti őt, sőt talán a fa az egyetlen, .... Mese a piros pingvinről. Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy piros ...

Mese blog
Fehér eperfa
http://www.tuja.hu/eperfa.htm

A fehér eperfa 10-15 méteres, közepes méretű, kerekded koronájú fa. Leveleinek egy része mélyen karéjos. A szederhez hasonló, kezdetben fehér, éretten feketés színű édes gyümölcsei nyáron érnek. Hazája Kína, ahonnan a selyemhernyók kizárólagos táplálékául szolgáló lombja miatt csempészték ki és honosították meg, először Közép-Ázsiában, majd Európában is.

Fehér eperfa
A tölgyfák oldala
http://www.tolgyfa.eoldal.hu/

Legfőbbképpen tölgyfákról olvashat itt a látogató. Itt mindent megtalál a tölgyekről.Egészen picike tölgycsemete is van!

A tölgyfák oldala
Bükkfa
http://www.terebess.hu/tiszaorveny/vadon/bukk.html

Magas termetű fa, egylaki, egyivarú, szélbeporzású virágokkal. Kérge sima, elefántszürke. Vesszőin a hosszan kihegyezett, szúrós, rozsdabarna pikkelyekkel fedett rügyei ülnek (lombfakadás előtt ez is segít felismerni). A hajtásrendszerére jellemző, hogy az oldalhajtások eredésénél, a főtengelyen a japán bajuszra emlékeztető ágripacs látható. Lomblevelei ép szélűek tojásdadok, színén fényesek, élük főleg a fiatal halványzöld éppen kifejlődötteké, pillás. A levelek éle rendszerint gyengén hullámos. A levél színe csupasz, fonáka az erek mentén eleinte selymes szőrű. A porzós virágok lelógó nyeles kettősbogas barkavirágzatban helyezkednek el. A virágokban a porzók száma 8-12. A többi kettősbogas barkavirágzattal rendelkező fafajtól elkülönítve, rövid kerekded megjelenése miatt, bojtnak is hívjuk.

Bükkfa
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fürészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, ...

Skandináv Fatelep
Erdért Zrt. Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Erdért Zrt. Online Faáruház hivatalos weboldala...

Erdért Zrt. Online Faáruház
Faház Kft.
http://www.fahazkft.hu/

A Faház Kft. válalja faházak, könnyűszerkezetű házak tervezését kivitelezését.

Faház Kft.
Fafaragás
http://www.sze.hu/muvtori/belso/technikak/fafarag.htm

Az építészetben is nagy jelentősége van a díszítő jellegű fafaragásnak, igazi területe azonban a használati tárgyak és bútorok ékesítése. A legművészibb fafaragás a faszobrászat terén található. A faszobrászat és díszítő faragás természetesen nem válik el élesen egymástól, kiváló faszobrászok gyakran foglalkoztak egyszerű tárgyak faragásával is.

Fafaragás
Zatik Faáruház
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház
Bükk
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCkk

A közönséges bükk (Fagus sylvatica) 40 m-ig megnövő, egyenes, hengeres törzsű fa. Kérge vékony, sima, világos- vagy sötétszürke. A hosszúhajtások zegzugos növekedésűek, szőrösek, szürkésbarnák, hónaljrügyeiből a következő évi rövidhajtások fejlődnek. A hónaljrügyek orsó alakúak, hosszúkásak, csúcsukon molyhosak, a virágrügyek zömökek. A levelek elliptikusak, ék vállúak, hegyes csúcsúak, nyelük rövid, szélük ép, ritkán fogasak, élük hullámos, pillás.

Bükk
Tahi Faiskola Kft.
http://www.tahi.hu/

Közérzetünket nagymértékben befolyásolják a bennünket körülvevő zöldfelületek, fák, cserjék, örökzöldek. Ezek segítségével szebb, egészségesebb, emberibb környezetet tudunk kialakítani.

Tahi Faiskola Kft.
Faktúra bútor
http://www.faktura.hu

Tömörfa bútorok Pais-Horváth Péter kézműves műhelyéből. Ládák, szekrények, bölcsők, ágyak és mindenmás...

Faktúra bútor
Tölgy - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6lgy

A tölgy vagy tölgyfa (Quercus) a bükkfafélék (Fagaceae) család egyik, fölöttébb fajgazdag nemzetsége. Rendszertani nevét a kelta 'Quer' = szép és 'cuez' = fa szavakból eredeztetik.

Tölgy - Wikipédia
Beréti István fafaragó
http://www.tolnaart.hu/bereti/index.htm

Használati tárgyakat, szobrokat készít, amelyek a székely sorsot, szülők és nagyszülők átélt élményeit, a paraszti életet, a munkában megfáradt embereket jeleníti meg."

Beréti István fafaragó
Faragósuli
http://www.faragosuli.hu/htm/faragotech.htm

Fafaragó, faszobrász, faesztergályos és jégszobrász szerszámok, eszközök beszerzése. Népi tárgykultúránkba tartozó faragott tárgyak ...

Faragósuli
Acer fatelep és tüzép Gödöllő
http://www.fatelep.ich.hu/

ACER Fatelep és tüzép Gödöllő: minőségi de olcsó fa fűrészáru ...

Acer fatelep és tüzép Gödöllő
Szollár Bt - fafaragás, faipari munkák
http://www.szollarbt.hu/

Asztalos ipari termékek készítése, és kívánság szerint díszítő faragásuk.

Szollár Bt - fafaragás, faipari munkák
Faipar, bútoripar, fatermékek (Világszerte)
http://www.kompass.com/guide/gyartas/faipar-butoripar-fatermekek/GSHUWW5310.html

Faipar, bútoripar, fatermékek. Fűrészáru és fa. Parafa és parafa-termékek...

Faipar, bútoripar, fatermékek (Világszerte)
Zatik Faáruház Fatelep
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház Fatelep
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 292 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 292 | Várakozó linkek: 14 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 15535