Top 40 legnépszerűbb link > Fa - wyw.hu

Szponzorált linkek
Fenyőfa, fenyő, fenyőfélék
http://fenyo.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek fenyő témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Ciprusfélék] [Duglászfenyő] [Egyéb fenyőfélék] [Erdei fenyő] [Ezüstfenyő] [Faiskolák, kereskedők] [Fenyő] [Fenyőbútor] [Fenyőfa képek] [Jegenyefenyők] [Karácsonyfa] [Konyha és egészség] [Lucfenyő] [Szobafenyő] [Tiszafa] [Tuják] [Ültetés, gondozás, szaporítás] [Versek, dalok, mesék] [Vörösfenyő] ...

Fenyőfa, fenyő, fenyőfélék
Kerítés, korlát, kapu készítés
http://www.pannonfogat.hu/kapuk/index.php

Faragott fa kerítés és korlát készítés, kerítések és korlátok gyártása, Faragott fa kapu készítés, kapuk készítése.

Kerítés, korlát, kapu készítés
Fakerítés építése
http://www.otletmozaik.hu/cikk.html;jsessionid=60F06454C34DEA1B68C2DBEF9C0BC ...

Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Talán a legkisebb esztétikai tévedést akkor követjük el, ha a fából készült kerítés mellett döntünk – annál is inkább, mert a természetes anyagok mindig jól illeszkednek a kerthez. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.

Fakerítés építése
Fakerítés fakapuval
http://sztartech.shp.hu/hpc/web.php?a=sztartech&o=1165338658

Fakerítés fakapuval · Fabetétes kerítés · Kerítések, kapuk árai · ÁRAJÁNLAT KÉRŐ LAP · Kerítéskalkulátor · Telepítési útmutató...

Fakerítés fakapuval
Fakerítések
http://www.citikert.hu/?m=keritesek&nyelv=hu&aloldal_id=53&id=66&cim=Faker%E ...

A belátás megakadályozására esztétikus, tömör fakerítés...

Fakerítések
Vaskerítés, fa borítású kerítés, nemesfém kerítés
http://www.vasszerkezetilakatos.hu/index.php?page=keritesek

Az utcafronti kerítések nem csak a telekhatár megjelölésére szolgálnak, hanem lakóhelyünk díszei is! Kerítésünk lehet többféle anyagból, de általában a legjobban megmunkálható és kivitelezhető a fémből készült kerítés.

Vaskerítés, fa borítású kerítés, nemesfém kerítés
Silvanus - Díszfaiskola
http://www.silvanus.hu/

A Silvanus Díszfaiskola 23 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája.

Silvanus - Díszfaiskola
Égerfa
http://www.kislexikon.hu/egerfa.html

Ritkán jégerfa (növ., Alnus Tourn.), a nyirfafélék fái és cserjéi hosszukás, kerekded vagy szívalaku, fogass vagy fürészes levelekkel nyeles rügyekkel, egylaki, barkás virágokkal s a tűlevelüek tobozára emlékeztető tojásdad gyümölccsel, mely a következő tavasz vége feléig a növényen mard (l. Áltoboz). Magva zászlótlan, 15 faja Afrika és Ausztrália kivételével, elszórva (hazánkban 4 faj) terem s rendesen lombosodás előtt virágzik.

Égerfa
A három fa legendája
http://www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kt_008.html

Hol volt. hol nem volt, volt egyszer hegycsúcs. ahol három kis fácska állt és arról álmodozott, mi lesz majd belőle, ha megnő. Az első fácska vágyakozva nézett fel a csillagokra, amelyek úgy szikráztak fölötte, akár a gyémánt. „Szeretnék kincsesláda lenni!” kiáltott fel. „Beborítva arannyal és telve gyönyörű drágakövekkel. Én leszek a legcsodálatosabb kincsesláda az egész világon!”

A három fa legendája
Famese
https://www.pieris.hu/irodalom/olvas/mu/9632

Ódon háznak kertje szélén, Áll magányos almafa, Feje kopasz így év végén, Nincs miért kihajtana.

Famese
Bedő Fa-Ház Kft.
http://www.bedofahaz.hu/

Egyedi könnyűszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése.

Bedő Fa-Ház Kft.
Kopjafák, fejfák, fafaragás
http://www.kopjafa.hu/

Kopjafák, fejfák, faragványok készítése és oktatásuk...

Kopjafák, fejfák, fafaragás
Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Online Faáruház. Lambéria, hajópadló, laminált padló, fenyő fűrészáru, OSB, MDF lapok, lapszabászat, élzárás, élfóliázás. Online megrendelés a webáruházunkból, szaktanácsadás, házhozszállítás.

Online Faáruház
Bonsai Hungary
http://www.bonsaihungary.hu/

Bonsai Hungary A bonsai készítés művészete. Big bonsai, alakfák készítése, garden art. Kert alakítás és öreg fák alakítása, átültetése, vétel, eladás, ...

Bonsai Hungary
Erdészeti csemete termelés-kereskedelem és erdészeti szolgáltatások.
http://www.klimaxbt.eu

Szaporítóanyagok és csemeték termelése egy helyen, úgy mint: Juglans Regia (közönséges dió), Ginkgo Biloba (páfrányfenyő), Sequiadendron Giganteum (mamutfenyő), Pinus Silvestris (erdei fenyő), Buxus Sempervirens (puszpáng, bukszus). A csemete és erdészeti tevékenységek mellett szárított gyógynövényekkel is foglalkozunk.

Erdészeti csemete termelés-kereskedelem és erdészeti szolgáltatások.
Virágos kőris
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vir%C3%A1gos_k%C5%91ris

A virágos kőris általában 6-8 méter magasra nő meg, de a legnagyobb példányok is legfeljebb 20 méteresek. Törzse szabálytalan alakú, hajlott, gyakran egész alacsonyan villásodik. Lombkoronája tömött, felül ellaposodó. Kérge sima, sötétszürke, néha barázdás.

Virágos kőris
Fafaragás Pécs
http://www.fafaragas.tvn.hu/

Fafaragás Pécs. Kovács Pál fafaragó hivatalos honlapja...

Fafaragás Pécs
Mese blog: A Remete és a Fa
http://pirospingvin.blogspot.com/search/label/fa

Egyre inkább úgy érezte ugyanis, hogy a fa érti őt, sőt talán a fa az egyetlen, .... Mese a piros pingvinről. Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy piros ...

Mese blog: A Remete és a Fa
Fehér eperfa
http://www.tuja.hu/eperfa.htm

A fehér eperfa 10-15 méteres, közepes méretű, kerekded koronájú fa. Leveleinek egy része mélyen karéjos. A szederhez hasonló, kezdetben fehér, éretten feketés színű édes gyümölcsei nyáron érnek. Hazája Kína, ahonnan a selyemhernyók kizárólagos táplálékául szolgáló lombja miatt csempészték ki és honosították meg, először Közép-Ázsiában, majd Európában is.

Fehér eperfa
A tölgyfák oldala
http://www.tolgyfa.eoldal.hu/

Legfőbbképpen tölgyfákról olvashat itt a látogató. Itt mindent megtalál a tölgyekről.Egészen picike tölgycsemete is van!

A tölgyfák oldala
Bükkfa
http://www.terebess.hu/tiszaorveny/vadon/bukk.html

Magas termetű fa, egylaki, egyivarú, szélbeporzású virágokkal. Kérge sima, elefántszürke. Vesszőin a hosszan kihegyezett, szúrós, rozsdabarna pikkelyekkel fedett rügyei ülnek (lombfakadás előtt ez is segít felismerni). A hajtásrendszerére jellemző, hogy az oldalhajtások eredésénél, a főtengelyen a japán bajuszra emlékeztető ágripacs látható. Lomblevelei ép szélűek tojásdadok, színén fényesek, élük főleg a fiatal halványzöld éppen kifejlődötteké, pillás. A levelek éle rendszerint gyengén hullámos. A levél színe csupasz, fonáka az erek mentén eleinte selymes szőrű. A porzós virágok lelógó nyeles kettősbogas barkavirágzatban helyezkednek el. A virágokban a porzók száma 8-12. A többi kettősbogas barkavirágzattal rendelkező fafajtól elkülönítve, rövid kerekded megjelenése miatt, bojtnak is hívjuk.

Bükkfa
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria, asztalos fürészáru, OSB lapok, szigetelőanyagok, ...

Skandináv Fatelep
Erdért Zrt. Online Faáruház
http://www.faaruhaz.hu/

Erdért Zrt. Online Faáruház hivatalos weboldala...

Erdért Zrt. Online Faáruház
Faház Kft.
http://www.fahazkft.hu/

A Faház Kft. válalja faházak, könnyűszerkezetű házak tervezését kivitelezését.

Faház Kft.
Fafaragás
http://www.sze.hu/muvtori/belso/technikak/fafarag.htm

Az építészetben is nagy jelentősége van a díszítő jellegű fafaragásnak, igazi területe azonban a használati tárgyak és bútorok ékesítése. A legművészibb fafaragás a faszobrászat terén található. A faszobrászat és díszítő faragás természetesen nem válik el élesen egymástól, kiváló faszobrászok gyakran foglalkoztak egyszerű tárgyak faragásával is.

Fafaragás
Zatik Faáruház
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház
Bükk
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCkk

A közönséges bükk (Fagus sylvatica) 40 m-ig megnövő, egyenes, hengeres törzsű fa. Kérge vékony, sima, világos- vagy sötétszürke. A hosszúhajtások zegzugos növekedésűek, szőrösek, szürkésbarnák, hónaljrügyeiből a következő évi rövidhajtások fejlődnek. A hónaljrügyek orsó alakúak, hosszúkásak, csúcsukon molyhosak, a virágrügyek zömökek. A levelek elliptikusak, ék vállúak, hegyes csúcsúak, nyelük rövid, szélük ép, ritkán fogasak, élük hullámos, pillás.

Bükk
Tahi Faiskola Kft.
http://www.tahi.hu/

Közérzetünket nagymértékben befolyásolják a bennünket körülvevő zöldfelületek, fák, cserjék, örökzöldek. Ezek segítségével szebb, egészségesebb, emberibb környezetet tudunk kialakítani.

Tahi Faiskola Kft.
Beréti István fafaragó
http://www.tolnaart.hu/bereti/index.htm

Használati tárgyakat, szobrokat készít, amelyek a székely sorsot, szülők és nagyszülők átélt élményeit, a paraszti életet, a munkában megfáradt embereket jeleníti meg."

Beréti István fafaragó
Faktúra bútor
http://www.faktura.hu

Tömörfa bútorok Pais-Horváth Péter kézműves műhelyéből. Ládák, szekrények, bölcsők, ágyak és mindenmás...

Faktúra bútor
Tölgy - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6lgy

A tölgy vagy tölgyfa (Quercus) a bükkfafélék (Fagaceae) család egyik, fölöttébb fajgazdag nemzetsége. Rendszertani nevét a kelta 'Quer' = szép és 'cuez' = fa szavakból eredeztetik.

Tölgy - Wikipédia
Faipar, bútoripar, fatermékek (Világszerte)
http://www.kompass.com/guide/gyartas/faipar-butoripar-fatermekek/GSHUWW5310.html

Faipar, bútoripar, fatermékek. Fűrészáru és fa. Parafa és parafa-termékek...

Faipar, bútoripar, fatermékek (Világszerte)
11 rezisztens gyümölcsfa
http://www.gyumolcsfa-faiskola.hu/

Szeretnél saját gyümölcsöt enni? A megoldás: gyümölcsfa-oltványok, rezisztens gyümölcsfák: almafa, szilvafa, körtefa, cseresznyefa, meggyfa, diófa, mandulafa, birsalmafa, naspolyafa, sárgabarackfa, őszibarackfa

11 rezisztens gyümölcsfa
Zatik Faáruház Fatelep
http://www.zatik.hu/

Fűrészáru,Ablak,Beltéri ajtó,lapszabászat, bútorajtó,kerítéselem, lépcsőlap, rétegelt lemez, kerti bútor, lambéria, hajópadló, fenyő, borovi,tölgy ...

Zatik Faáruház Fatelep
Beregszászi-Trade Kft
http://www.beregszaszitrade.hu/fahaz_index.htm

Beregszászi-Trade Kft. :: Gerendaház | Faház | Erdélyi gerendaház ...

Beregszászi-Trade Kft
Keresztúri Faiskola
http://www.kereszturi-faiskola.hu/

A Keresztúri Faiskola - mint vállalkozás - a '90-es évek elején indult. Mára jól bejáratott vevőkörrel rendelkezik, fővárosi és vidéki árudák feltöltőhelye.

Keresztúri Faiskola
Védett fák
http://nevezetesfak.hu/magyar/oldalak/vedett_fak/

Magyarország idős, védettséget élvező fáinak, fasorainak a feltérképezéséhez, állapotuk folyamatos nyomon követéséhez és virtuális természetbarát kör kialakításához segítséget nyújtó honlap. A koros fák aktuális állapotának felmérése, az állapotmegőrzés és növényvédelmi munkák tervezéséhez segítséget nyújtó adatlap kitöltése webes felületen, dokumentálás korabeli fotók felkutatásával, aktuális képek készítésével, kiegészítő történetek leközlése és irodalmi forrásmunkák összegyűjtése. Meglévő települési közösségek, szervezetek bevonása mellett virtuális, WEB 2.0 természetvédő közösség létrehozása, ezáltal az egyes települési megmozdulások és összefogások erősítése.

Védett fák
Erdő, víz, folyó
http://www.wwf.hu/

Temészet víz és erdő védelem állatvédelem természetvédelem...

Erdő, víz, folyó
Holland fabútorok
http://www.hollandbutorok.hu

Ha minőségi fa bútort keres látogasson el hozzánk. Ne vegyen bútort, amíg nem járt üzletünkben nézze meg kínálatunkat és árainkat!Konyhabútor, nappali berendezés, lámpák, órák.

Holland fabútorok
Fafaragás Pilisborosjenőn
http://www.fafaragas.lapunk.hu

Minden, amit fából faragni lehet... Kopjafa, síremlék, cégér, szimbólum, használati tárgyak, bútordíszítmény, trófea pajzs.

Fafaragás Pilisborosjenőn
FA-TECHNIKA Kft
http://www.zalaszam.hu/fa-technika/

Cégünk a FA-TECHNIKA kft. MAGYARORSZÁG nyugati felén az osztrák határ közelében található ZALAEGERSZEG városban. 1990-ben alakult vállalkozásunk speciálisan az elsődleges ill fűrészüzemi és a bútorgyártó ipar gép és szerszám ellátására szakosodott A városközpontban bemutatóteremmel és irodákkal valamint 600 m2-es gépraktárral rendelkezünk.

FA-TECHNIKA Kft
Hirdetések
Oldal leírása
fa.wyw.hu: Fa katalógus. Fákkal, fafajtákkal foglalkozó tematikus webkatalógus. Faáruházak, fatelepek és faiskolák gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 251 válogatott fa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12858